LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
26.3.11,5:17 PM
YeaH !! MAMPOIHH LAA HAMPAA !!

:) :) :) :) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) :) :):) 
Hari nii , adikk aku bt psai,, dhh tauu hujan , galak jugakk nk my kdai mak aku jalan,, stg pak aku mngamukk , mmg perang dunia kedua laa, but , bagoihh jugak aku my dulu ,, aku bolehh control com, kalauu ad depa , nk onl punn pyahh , mcm com nii depa pya ,, 
anyway ,forget about the topic,,
sbb aku dahh dpt com , so , hampaa bolehh belahh,
FACEBOOK skrg mem''BORING''kan jaa , dlu mmg la sronokk , skunk mcm ap ntah,, bosann .
tkpala , jnji ad bundle dpan kdai ayah akuu , bolehh pi ngorat depa , depa punn byk jugakk yg hensem ,, hahaa , ''gataiii'' ...
walaupunn aku nk setia kt dya , tp tk kata yg aku takk boleh usha laki len , so , usha ttap usha , setia , still setia .. jgn harap la aku nk ingat kt hg jaa, aku punn boring jugakk dok asyik ingat hg ,
news topic ,,
smalam kat uptown , aku sedap sedap tgh amek order kt kdai ayah aku , dia bolehh pggil aku , tekejut gak la aku , customer aku tgok slange jaa , aku pun cover la aku blahh cmtuh jaa , mak aku piy amek order , aku piy kt dya aku ckp :
AKU  : hg ni bt tekejut aku jaa, adoihhh , hg mai spa ?
ACAP : hahaa , akuu my ngn family aku , awt ?
AKU : tkda pa aih , dk la . awt nk mkan kdai aku kaA ?
ACAP :hahaaa , hg blanja , 
AKU :aku pun mkan kna bayaq,,
ACAP :amboihh , tkpa la , smbong keja hg , 
AKU :pak hg mna ?
ACAP :ad kt dpan, tgok ap ntah
AKU :haaa,,ouhh ,, okay , tkpa la nk smbung krja aku ,, babaii !
ACAP :babai !

mcm tuh la cita dyaa,, then nadya mcg aku kta dya nk mai lakk , aku punn kalot laa basoh pinggan kt blakang, then ncet aku bunyi , dya ckp ad kt dpan kdai aku , 
aku punn kalot la piy dpan kdai aku ,, amboiii , bkan comei lagy dya dgn selendangnya ,,
terpikatt , hahahah , then jalan ngn dia stu uptown , then mk dya nk balek , so , aku babai laa,

then , pkui dua pagi , uptown nk tutop dah , aku dgn slumber , pi duduok kt luaq , and usha org org kt situu , then , ad mamat nii , cehh , bkan main lagy , amek ayaq kt abg dya nk pebetoi rambut ,, hakkktuiiiihhhhh !
takk hensem lngsong(sebaliknya) , aku punn dudok dgn penuh sopan santun dan ayu , then abg dya my kt aku , dya ckp ,
ABG MAMAT MNA NTAH :(AMMN): wann , ad org nk kt hg ,
AKU: sawan kaa ?
AMMN: dakk , ad org nk kt hg .
AKU: spa ?
AMMN: nii , hensem dakk ,
AKU: berok hensem lagi ,
AMMN: amboii , garanggg !
AKU : SEBOK LAHH KAW .
AMMN: okay2 , senyap .

then aku masok tgok 8tv , lagu best kott , depa dok pggil kta nk 6be fon , aku kta aku gna publik,, depa gelakk , then kta 
MEREKA: lawak bhaii ! gelak la whoii ,
AKU: it not a joke , please go lose ,
AMMN: wahh , speaking , awek hg bkan maion speaking nohh , 
MAMAT TUH(MT): biasa derrr !
AKU : Perasan !!
 lepaih tuh aku dok ja dalamm , aku tlong pak aku kemaih kedai,, yg aku pening depa dok mnx 6be aku , adoihhh , lantakk depa,

then msa nk balek rumah , aku main belonn , abg nasik ayam rempah dok jerit cmnihh :
ANAR: ra,ra,ra,radixxxxxx !
AKU: diam la hampaa !
dok gaduhh ulang bnda tuh laa , then , balek aku set alarm , nk bngun pkui 8 ,, then tidoqq , bgun2 , bru aku ingat , aku ter''MIMPI'' akim , 
y ? why do i have to dream about him !!!
ouhh , i want to forget him ,, okay2 , then makk aku bwk bal, then aku mkan , then aku tidoq balek , then aku bgun nk bkak kedai , hahaa , mlam stg nk jmpa mamat tuh lagi , 
Hey you , see you tonight yeah !
Babai ~