LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
9.4.11,7:09 PM
HaHa !

depa kta aku sombonggg ? that im arrogant ? haha , lantakk la , tp aku tk rasa aku sombong , sbb aku ni peramah.... xp
smalam , aku piy gedikk dok kt dpan kdai mkan aku , nk usha abg2 kat nsik ayam rmpah tuu , YA ALLAH , bru aku sedaq yg apa yg aku lakukan itu sgguh memalukan diri akuu , PULUNNNNN !
abg **** dok kelip2 mata kt aku , aku tmpaq naya jugakkk , ingat mata lawa sgt ka nk kelip kat aku , hnya org tertentu ja kelip mata kt aku , 
lagi , smalam aku tetiba ja ter ingat , spa lagi , **** laaa , haha , nyanyi sorg2 kt tembok tuh , org lalu usha , aku pun kata laa , usha laa , takk besa tgok org kaaaa , BI*** !!
hahaha , nakk pulun sat ja masa tuhh , mengantokkkkkk ! 
hahaha , tkdak bnda dahh nk cerita , ouhh , one more thing , aku nak pindah sch !!!!!
haha , go to LABU BESAQ !
baiii all , aku msty rindu hampa , lmbat lagi syg oii nk pindah , exam bulan 6 ni kott , haha , nk pulun dulu ,
BABAI