LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
4.5.11,6:37 PM
Mood :

aku ada byk bnda nk crita tp aku tkmau bt fitnah , sma sekali takkk. aku tk suka fitnah , kalau aku ckp , aku ckp bnda betoll . so aku nk crita , td aku kluaq dgn depa nihh , rara , lutfi , kak mira , mon , zarif .
okay , aku mngaku , mmg aku tkmau pi band td , aku tk larat , keja sch mlambung , mmg kalau aku balik band , tk dan nk bt , aku cpt mngantok , mmg tkkan habeh la hmework , so kepututsan aku , nk kluaq band . aku tk larat la , mnkin dsbbkan aku ja suma org gadoh . aku tkmau la , band pcah blah . aku tk hampa suma tak ok dgn aku ja . sbnaqnya mmg aku nk piy td , tut tut ckgu bg hmwork blambak , aku tukaq fikiran , aku nk bt keja sch . kalau ada band , aku akn pnat , then balik troihhh tidoq , kalau aku tk pi band , aku akn rsa lega skit . then psai nametag hampa , stg aku piy amek , tgok la kak tuh kta pa , kak tuh slalu mohong aku , stg kta esok , then esok . kalau kak tuh kta esok , aku bg hmpa hari ahad nih . aku tkmau gaduh , okay aku akn kluaq band . kalau yg tuh yg hmpa nk lah . 

okay , tukaq topik , depa dok sbut2 aku minat kt spa nih pediaaa . biaq kt aku la aku nk minat , aku minat or kpel dgn org , aku tkkan syg cemana aku syg ex aku . gila kot , aku sedih jugak . td asyik dok ingat dya jaaaaaaa . depa dok kcau aku , lagi aku ingat dya . td plak bkak MP3 lutfi , dngaq lagu grenade , msa aku break dgn ex aku , aku tetiba nk dgaq lagu tuh . rsa pelik bila aku dngaq lagu tuh , ... td aku rsa mcm nk piy ja tman nilam jmpa ex aku . betapa aku rindu dya . aku nk nangis bila ingat dya , aku rsa mcm nk call ja dya . sbb aku tk ingat nmbe dya ja , kalau aku ingat aku akn kol dya , dngaq sora dya 1saat pun jadi laaa , jnji aku dpat dngaq sora dya . aku pelik skit , aku akn bdmood bila aku ingat dya or jeles dgn org bila date , aku akn ingat dya  lagi bila org suka marah2 kt aku , aku akn rsa aku nih mcm looser ... aku kalau bdmood , bkannya piy mrah2 org , aku akn piy stu sdut , then nangis sepuas hati . then aku tidoq , aku akn lega lepaih tuh , sbb aku suka nangis , tp stu ja kelemahan aku bila aku nangis , mulut aku akn bngkak bila aku nangis , bila aku tk nangis aku akn rsa tension . pgi td mlut aku bngkak sbb mlam td aku nangis , aku ingat diaa . org tk prasan kot , alhamdulillah depa tk prasan .

aku nk dengaq sora dya , muka dya slalu aku trbyg , msa blajaq aku ingat dya , bila aku nk nangis , ad jugak org yg my tmpat aku , NK NANGIS CENA KALAU ADA ORG SLALU MY TMPT AKU . aku akn nangis bila kt rumah ja , then bila mak aku tnya , aku jwb msalah keja sch ja . aku malas nk gitau mak aku , kalau mak aku tau , bkan nk tolong aku , gelak kt aku ja . mak aku besa arr , tau gelak kat  aku jaaa . lngsong tak mau tau cerita aku . aku pelik dgn mak n ayah aku , tk amek tau lngsong psai aku dgn kak n adik2 aku . aku piy mna lah apa lah , tktauuu ? ... huhuu , tkpa . asal bhgiaa :P hahaha . this is essay versi melayu :P 
aku penat lahh , tkpa laaa , aku tkmau cerita byk2 , kalau aku cerita byk2 , aku akn timbulkan fitnah , then org mai nk gaduh dgn aku , aku tk ska gaduhhh . aku ckp dahh , AKU TAK SUKA GADUH . aku mntak maaf spa yg aku kutuk or gosip2 ttg hmpa , mmg aku tk ska gosip , sbb aku tkmau tmbulkan fitnah , so , sorry sgt yaa . Byeeeee !