LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
31.5.11,7:36 PM
Tension !

aku tension la dgn msalah aku skunk ni . aku type ni bkan nk tuju kt spa2 . aku sja nk luahh ! sbb , aku bkan blagak , aku cuma tension . tkpa laa . hmpa smua tk jd aku , hmpa tk rsa la , try hmpa jd aku , aku rsa hmpa bnuh diri dah pa . psai aku pikiaq dwa tga kali la aku bt cney , sory la sesapa yg terasa . aku penat , tk larat , tension , aku byk msalah , hmpa tktauu . tlong la fham keadaan aku skunk . nihh . mmg laa aku nmpak mcm tk byk msalah . aku tk suka luah kt org , aku suka nangis jaaa . nangis pun , ada msa dya , kalau terlalu tension baru aku nangis . slalu sgt aku lpaihh geram kt adik2 aku . depa yg nangihh . bkan aku yg nangih . so , sesapa yg terasa aku mntak maaf byk2 n pham la kedaan aku , wlaupun hmpa tkmau pham kedaan aku . mmg la hmpa tktauu apa msalah aku . sory , aku tk suka share msalah kt org . bkan sbb kwn bru or what , prangai aku mmg cney dari duluu , so , i was born this way . aku tk boleh nk ubahhh ! jgn la marah aku sbb aku tk kawan or tegur hmpa . soryyy sgt2 . aku dah jadi cney , mmg tkdk spa boleh ubah aku . aku pun tk rasa nk ubah diri aku . so , hmpa kna pham la aku nahhh . sory sgt2 :)

lots of love <3
qiraa