LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
10.9.11,2:06 PM
Dear diary ........

okay . sekarang aku single mingle . dan tiada beban dkt otak aku memikirkan jantan2 tu . sbb stg ada la kes jeles , skit hati , dengki && ntah apa2 msalah lagi . aku sdg belajar utk mengenal diri aku . besa la . bdk jahat nk insaf . mcm ni la rupa dya , but anyway , aku ada cerita , skrg kak aku pun dh break . same like me . but dya byk skndal . mcm aku nie apa sgt la yg ada . hrp rupa pun tkdk . skadar ilmu ja yg ada . tu pun skit tet jaaaa . hahaha . okay . sbenarnya  , skarang ni mak aku n family aku pi klas alhaddad marketting . mcm mlm . tp bkan mlm . agk2 aku rsa la mcm saham kot . wtv :) then mak aku bwk laptop kak aku , aku pun online la sat memandangkan tenet FREE kt cney . tk kna byaq pun . hahaha. nma pun free . nty aku ada msa . aku upload pic terbaru aku keyyy . byeeee . salam :)