LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
23.9.11,11:49 PM
i WILL smile even i in SAD :>

sbenaqnya aku teringat ex aku . btw , aku nk crita lain . 
td ex aku yg baru2 ni ( nmpak sgt aku player, ==' ) chat aku , he say '' rindu dye la'' . tp sblom dya ckp mcm tu , dya ada komen status aku . aku ckp mcm ni '' DEMAM XP '' then dya komen '' Demam mkn la ubat , bt pa nk bising2 kt fb'' . kalau ex korang ckp kt korang mcm tu la kn , rsanya nk trima blik ke tak . dah sah2 la kena tendang . WTFish la . Seriusly , dia bt aku marah . tk psal kna maki . dya nk lagi kt pompuan player mcm ni . haha ! wtever . aku bosan dahhh dgn prangai dya. BYEEEE !$*