LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
12.11.11,12:12 AM

Assalamualaikum .

Oke start . 
I'm thinking of him all night long . Bila aku check fon aku , there is no miss call or text from him . Do i was too stupid to still wait for him ? Grrr . 
Oke , kawan dia dah cerita kat aku . Skrg aku paham (tersangat lahhhh PAHAM!) masalah yang aku or dia hadapi . LOL . memang aku susah nk CINTAN laki . sbb setiap kali aku kapel , it's all was just for FUN . yes ? memang selama ni aku kapel main main ! But , 3 orang aku kapel , tp tak penah lupa sampai skrg ! Sapa dya ?
Akim > He will not come back to me !
***** > He will not and never come back to me !
and now ...
Faris > My little bear rite now !
Tak percaya suma yang aku ckp neh ? Tanya my sis . She know what i feel rite now , becoz , dia adalah tempat aku bercerita . sapa la yang paham aku . tada sapa . dia sorg la yang tolong aku . Sebab tu la rahsia dia aku simpan . 
LOL . IM NOW NOT IN MOOD . So , aku terpaksa BELAH skarang . and u all kalau rajin , follow la aku ye :D
HeHe .

Assalamualaikum !