LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
22.5.12,12:35 AM
Dont worry ^^



Kali ni nak berubah betoi betoi. Tak marah marah dah . Nak qira berubah kan ^^  Qira just nak terbaik ja utk dia . bukan nak arah arah . sorry . Jangan la marah . dia sakit . kalau nak ikot sakit . bukan hati qira yang sakit dia lagi sakit . qira tak pentingkan diri sendiri dah lepas ni . Kalau busy , tak yah text naih . qira tak kacau . nanti kalau bosan text la . qira reply punya lahh :D

Well . Im not perfect :)

and u know . bila perempuan dah betul betul sayang . apa pun dia buad apa pun dia korbankan kan ? well . qira akan korbankan masa qira kalau dia LONELY . well , dia kan sakit . mesti kena ada orang teman malam malam . HAHA . 

BEAR :')

Dia bagi bear masa dekat library . CUTE GILAAA ! kat sekolah , masa jalan . then nak duduk , tiba tiba bear tu hilang . takot qira tau dak . cari habis merata . naseb bek jumpa . Qira ambik tengok tali dia putus :( Qira balik qira jait . HAHA . lekat kat fon . OMEI ! :') Tapi tiba tiba dia macam marah qira . well , takpa la . mungkin salah qira . dont worry , its my fault :) Im so so sorry :) Well , bear tu kiut sangat . HAHA . IMYSM :(




The moral of the story : Jangan pentingkan diri . Sentiasa bertolak ansur kalau nak kekal ^^