LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
14.5.12,7:57 PM
Exam Mid Year ♥







Well hunny bug , esok aku exam yaw . Sains paper 2 yaw . Aku tengah blur dan taktau nak buad apa sebab aku sungguh lemah sains dengan sejarah . Aku terpengsan jugak masa buad sains paper 2 esok . Dengan muka blur kalih kat cikgu , SAYA TAKTAUUU ! ~

HAHA. Crazy aite ? :D

Okayy . Esok aku nak pi library , kalau mak anes cuti laa , kalau tak cuti ahad minggu depan law :/ Aku bawak laptop dengan brodband . HAHA . Akai nak online , dan akai nak study . Esok aku nak study apa eh ? Math ka sains ka sejarah ? Math dulu aa . Then sejarah , then onlinee . weee <3 Paper 2 sains esok -.-

Tuhan tolong aku :'/  Aku tak boleh score pa kali ni . Nak nangis . Ibu & abah  adik tak boleh score tapi nak DSLR jugak boleh ? Pleasee !

Well , mak aku tak kan berubah hati punya . Nak DSLR :'/  Ibuuuuuuu , nak DSLR . NAK DSLR !  Nangis sat . kbye , lebiuu :*