LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
28.5.12,11:37 PM
Freedom ? Love ? Internet ?



Tau dak . Aku tak suka orang yang mungkir janji . Yes aku pelik . Sepelik pelik aku , aku faham laki . Now , semua nya dah takdak . HAHA . Aku pelik tau dak , dulu kan , walaupun aku kapel dengan orang , tapi aku still text sayang sayang dengan laki lain . Tapi asal dengan hang tak aa . Walaupun tak kapel . seriously aku anggap aku kapel dgn hang . Well , aku pelik kenapa aku tak buad macam dulu . Aku macam setia gila . Haritu ada jugak orang mai ngorat , TAPI AKU TAK LAYAN PUN . 

Asal aa ? Seriously , memang pelik gila aku sekarang .

Ka , aku dah berubah aa ? Aku dah berubah kot noh . Alhamdulillah . Tak player dah kot . mintak mintak la :D Lepas ni kalau jumpa dengan laki mana mana . dia mintak kapel . terus terima la . Then try sayang dia . HAHA . Lepas ni aku takmau gaduh gaduh dah . gaduh manja takpa kot . Tapi , kenangan dengan hang tu still ada . Tau dak dia ajar aku naik moto . Esok tu , aku naik moto pi rumah ANES . Dia karoeke depan aku , lagu tu . Last last aku dok gila lagu tu sekarang . T_T kenapa jadi macam ni ? 

Tolong aku untuk lupakan dia T_T

Aku ni jenis senang sayang orang dan susah lupa orang . Thats why la aku asyik sebut pasal akim . Serious dia yang aku sayang , mean first love . Tapi kan , kenapa aku jadi macam ni ? Kenapa dia buad macam tu ? Oh . Jiwang nyaaaaaaaa ~.~  Ohkfine . mungkin dia nak tengok aku boleh duduk dak kalau tak dak dia . HAHA . Mesti la . Aku hanya perlukan oxygen , yang lain semua TAK PENTING . So , lepas ni aku takmau la pujuk hang walaupun aku rasa macam kena hiris ja . Adoiiiii ><

Sakit la weh kena hiris ><

kbabe . Nevermind i find someone like i want :) Oh lupa , last nak cakap . Jangan cakap Akim tak guna . Jangan sebarangan ja cakap . Qira sabaq ja dia cakap macam tu . Qira benci orang stail cakap macam tu . Lantak dia la dia terok ka apa . Cakap kat orang lain tak pa la . Jangan cakap depan qira . Akim berguna naih . Kalau tak berguna , dia kena tangkap dah aihh . Jangan sesedap mulut ja cakap . Saya sangatlah sakit hati bila ANDA cakap begitu . I hate YOUUUUU !!!