LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
13.5.12,8:58 PM
Go on :/



Cakap pi la sorry seratus kali pun . Doesn't change anything . Well , sakitkan hati dia ? Hati aku tak pernah rasa ? Okay fine busy . At least , masa SAYA tengah text kamu tu kan , kenapa kamu tak cakap yang kamu sedang busy . Takpayah buad tak reply text tu . Orang care pasal dia , balas satu text pun takpa la . Ni , buad orang macam tunggul dari pukul 1 sampai 8 text tak reply reply pun . *Hanya contoh .

Faham dak orang sayang dia . Mesti la orang care pasal dia . Takpayah la dok buad bodoh sombong :/

Mean bodoh sombong ? Faham fahamkan sendiri ja la . Truly true ! Lelaki memang tak faham perempuan . Perempuan care ? Menyemak . Buad sweet ? Rimas . Depa taktau yang perempuan care pasal depa . Depa kira rimas semak depa ja . 

Okay 

Tak penting pun benda ni . Tak guna dia guna masa dia selama 5 minit baca menatang yang menyemakkan hidup dia ni . So , lupakan ja la apa yang qira cakap ni . Sekadar meluahkan apa yang qira rasa .