LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
13.5.12,1:20 AM
Kekacauan yang menyebabkan aku tak boleh tumpu exam aku :(






Well , tak suka aku post sweet sweet kan . kfine . aku delete semua berkenaan dengan hang . then , aku takkan post apa pun yang mengena dengan hang . And , aku rasa , kalau aku tak berbaik dengan hang kali ni . jangan cakap aku playgirl ka apa ka . Aku tahan dengan hang lama dah . aku tau hang nak cakap apa . Hang pun tahan lama dengan aku kan ? at least , ambek tau la pasal aku . ni photoshoot , photoshoot , photoshoot . aku tak pernah abaikan hang pun . tak suka bercinta dengan perempuan? okayfine . kalau tak suka , bagitau awal awal , jangan bagi harapan . aku memang tak suka orang bg harapan kat aku . paling benci yang tu aah . harap hang faham . aku dah banyak kali kena orang stail bagi harapan macam ni . tak suka aku ambek tau pasal hang kan ? kfine . aku tak ambek tau pasal hang dah . aku rasa hari tu memang aku tak patut tanya pasal hang . MEMANG AKU TAK PATUT TAU DAK . kenapa aku jadi macam ni ? sebab aku tak tahan dah . aku tau apa sebab aku text hang . sebab aku rindu hang . makin dekat bear yang hang bg tu aku peluk , makin rindu aku kat hang . tapi ada hang ambik tau ? ada penah hang ambik tau ? seriusly , satu status hang aku terasa , eh dua status hang aku terasa . dan aku akan ulang balik apa hang cakap . SEMUA LELAKI TU SAMA JAA

Hang nak cakap aku patut kawin dengan alien ? kfine . tengok aku buad apa nanti . jangan marah aku kalau aku jadi terok . hang tak kan faham apa aku akan buad . hanya sorang ja tau apa aku akan buad . aku tau islam larang benda ni , bukan larang ja haram kan lagi . tapi entah iman aku kuat ka dak lepas ni kan . aku tak pernah jadi macam ni . mungkin sebab aku dah matang . and aku tau hang nak kata pa . matang apa tak reti nak fikir mana betul mana salah kan ? Setiap manusia tak sempurna , ada iman kuat , ada iman lemah . hanya diri dia boleh bantu dia dengan bantuan orang yang dia sayang . k falsafah bodoh ! Hang takkan faham apa yang aku cuba buad . seriously hang takkan faham . Bear hang ? Nanti aku bagi balik . Hadiah birthday hang aku dah try nak pi beli , tapi takdak masa , tusyen , sekolah , takdak transport . kalau nanti kita tak ok , aku try bg hadiah tu kat abg hang suruh bg kat hang . Aku tau , aku tak patut tinggikan ego aku . tapi aku cukup terasa dengan apa yang hg hntar kat aku tu . 

Aku tau bukan lama dah aku sayang hang . tapi tak pernah aku setia dengan orang hampir 2 bulan . hang tau . aku sayang akim 3 tahun , tapi aku setia dengan orang 2 bulan . paling lama aku boleh stia tau berapa bulan ? sebulan tak sampai . dengan hang aku taktau pasaipa aku jadi mcm ni . setiap kali aku nak pi kat laki lain , mesti aku teringat hang . aku rasa boleh dikatakan menyesal kenal hang . menyesal sayang hang . menyesal sangat sangat ! Aku tau hang memang tak faham aku cakap apa . aku tak suka tunjukkan yang aku tak suka seseorang tu . aku takkan over dengan orang yang aku sayang . tapi dengan hang , macam ntah . sayang hang sangat . takpa . fobia bercinta dengan perempuan ? aku try buad lawak dengan cakap ultragay kat hang . tapi , hang buad mcam serius . k takpa . 

aku akan try lupa hang . kalau boleh aku nak beli nombor baru . walaupun aku ingat number hang . aku akan lupakan jugakk . busykan diri aku bagi tak ingat hang . Aku takmau hang sakit hati sebab perangai aku yang kebudak budakkan ni . Aku ingat lagi first time jumpa dengan hang , masa tu ada pancaragam , hang dengan ex hang . sweet ja . then aku pi jumpa akim kat kelas 5a4 . aku ingat sangat sangat . kadang kadang terbawak bawak dalam mimpi . macam real ja . nak sangat pi masa tu . aku nak pi masa tu , aku nak ubah bagi aku tak kenal hang , bagi akim tak curang dengan aku . and aku akan cuba bagi ex hang tak curang dengan hang . HAHA . mesti best . takpa . aku janji aku akan lupakan hang . aku akan try tak text hang . aku rasa kali ni aku sungguh sungguh nak buad macam tu . walaupun hati aku kata takmau . mesti hang pelik kan , wajibka aku luahkan kat sini , dengan panjang berjela macam ni . HAHA . kali ni aku takmaau kawan kawan aku tau yang kita gaduh . so, aku luah kat sini . actually , kawan aku tak stalker sangat pasal blog aku . so , aku tau depa memang takkan tau punya . aku takmau besarkan . biaqla depa ejek dengan perkataan S*** tu . tak kesah . sebab aku akan gelak bila depa ejek macam tu . HAHA . tapi memang lawak . dutchlady la , apa la . macam macam la depa . yes , bestie is everything . Aku takkan gaduh dengan kawan disebabkan satu lelaki . lari tajuk kan ? aku cuma ingatkan diri aku jaaa :) . 


TERPAKSA  LUPAKAN HANG. BYEBYE SAYANG :)
SEMUA HANG DALAM NI ADALAH SINGKATAN KEPADA SAY-ANG :)