LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
13.5.12,10:07 PM
Lusa exam baby ♥





Lusa exam dan aku online . Awesome gila . k sekarang aku nak study . So , sorry aku tak text hang selama dua minggu atau boleh dikatakan SEBULAN disebabkan sakit hati gila kat hang . Sorry . Aku tak boleh tukar dari aku/hang kepada orang/dia . Sebab , aku memang semula jadi cakap aku . Kecuali dengan mak/ayah aku . Depa panggil aku adik . Omei kan  ♥ 

Well , exam mid year tau dak lusa . Tolong la bagi balik semangat aku nak belajaq . Aku tak boleh . Dah la mula mula sains 2 . Aku tak boleh jawab . Aku tak boleh jawab kalau keadaan aku sekarang macam ni . Punah harapan aku nak memiliki DSLR CANON sendiri . Punya pasai laaaaa ! Adoi . Otak aku dah sawan bejangkit kat abdin la ni . Dok cakap aku sakit jiwa . Nah sakit jiwa sungguh pulak dah . Babun tua sungguh !


Ibu , ampuni adik jika adik takleh score pmr . Nak jugak DSLR 


:'(



Hopefully , kalau nak text aku , tolong jangan cari gaduh dengan aku . Aku takmau exam aku terok sebab benda kecik macam ni ja . Yes , pmr tak penting . Tapi DSLR penting gila bapak kot . Wei , aku boleh jadi photographer la . Pandang rendah pulak . Tau la aku rendah pun . 


Exam , please be nice to me . DSLR , please come to me .