LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
19.5.12,12:56 AM
Nothing happen :)



Tau dak apa motif aku buad status macam tu ? Nak tengok hang macam mana ja . dan aku sedar yang hang tak kesah langsung . 


Oh awesome nyaa 

Tak faham aku kan ? Sedih sikit . Tak pernah hargai apa aku buad . rasa macam . entah la . badan aku tiba tiba lesu baca status hang . tangan aku rasa macam tak larat nak type . belakang aku rasa macam nak terjatuh ja bila terbaca status tu . walaupun tak tuju kat aku status tu , seriously aku terasa . Sokay . Tak kesah la sayang :)

U're not mine ♥

so , sobsob :'/ tak payah post status yang menyakitkan hati saya. Bagi la agak agak status tu saya tak terasa , baru la post . Sebab kalau saya tak tahan sangat saya akan buad keputusan dengan block awak . Jangan paksa saya . Saya tak sanggup dah :')