LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
18.5.12,12:45 AM
Ohgodwhy ?



God save me . huh . kali ni aku tak sangka aku boleh nangis depan public dan depan mak ayah aku disebabkan benda kecik ja . HAHA . entah la . aku pun tak faham . ini maknanya , tuhan dah tentukan jodoh aku dengan orang lain . bukan dengan dia . So , buad apa nangis kepada orang yang tak sudi . Tak pernah dibuad aku nangis macam tu . Ibu aku paling terkejut aku nangis . Serius lawak kalau ingat balik muka ibu aku . Kesian kesian . Dah ar . 

TAKDAK MOOD :)

Nak mandi then nak siap siap baju untuk esok nak pi teman zara kat cs sampai koi 10 lagi . Oh awesome nya esok jumpa abang abang hot lagi . Eh , tau dak , tadi abang angkat aku , abang umar ! terjumpa dia kat popular . wah , dulu kemain serabot , sekarang bermuscle muscle . HAHA . awesome kan dia . tengok la adik angkat dia :P HAHA . nak mandi then siap barang then landing timeee :)

kbye . salam