LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
14.5.12,4:10 PM
Pishhh !



Tolong . Aku difitnah kerana memfitnah orang . Aku tak buad . Sumpah aku tak buad . Wei , kita kawan dah 2 tahun dah kot . kecuali aku dengan hanis kawan dari darjah 3 kot . Still tak percaya aku ? Salah ka aku kawan dengan semua orang . Actually , aku rapat centu centu ja dengan aiman . Bukan rapat macam isi dengan kuku . Hampa cakap aku yang bagitau semua benda tu . Weh , serius nak nangis . Aku tau hampa takkan baca benda ni . Sebab hampa takkan stalker blog aku . Tapi , percayala , bukan aku yang cerita semua tu . Fine . Kawan sendiri pun tak percaya . Aku nak hampa happy . sanggup ketepikan masalah aku sebab hampa . Sanggup kan hampa . Aku malang noh . Semua orang nak salahkan aku . Aku dah la blur + muka tak besalah . 

Kenapa aku yang selalu dipersalahkan ? :'(

Kfine kalau takmau percaya aku pun . At least , jangan la gaduh dengan 'KAWAN BAIK AKU' . Aku tau hampa faham sapa ' KAWAN BAIK AKU' tu . Tak sanggup aku . Well , aku memang MALANg -.-