LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
13.5.12,5:13 PM
Someonelikeyouu DEAR :')





Semua salah aku kan ? Semua yang aku buad , semua salah kan ? Hang memang tak pernah la nak faham aku .  Mesti hang marah aku sebab buad post jiwang jiwang macam ni . Tak kesah la apa pun . Tak banyak orang stalker blog aku . So , aku nak lepas habis habisan . Satu hari aku akan buang semua link blog aku and tukar link ni . Hanya orang yang tertentu ja yang tau . dan hang takkan baca dah semua jiwang karat yang ada dekat blog ni . Jangan risau weh , aku takkan fitnah hang . Ramai orang tuduh aku suka fitnah orang . Aku yang difitnah :'(

Well , aku ingat lagi aku kena fitnah sebab cerita kat orang pasal ada budak mintak kapel kat aku la kononya . Well , hello MR DOT DOT . Aku sikit pun tak rasa nak fitnah hang la . Aku puas tanya orang kata hang pi dak lawatan tu dan alhamdulillah hang tak pi lawatan tu . So , aku boleh mengedik tanpa pandangan hang yang menyakitkan hati tu . Aku tak suka gaduh dan kes ni memang dah lama . Tapi apa boleh buad , hang memang menyakitkan hati aku . Aku tak puas hati betul dengan hang .

Helo sayang. Lari tajuk la. Kfine :/


Tadi aku rasa macam moody gila . Tapi entah aku takmau tunjuk kat depa . Malas nak tunjuk kat kawan kawan aku . Kawan kawan aku cuma tau aku dengan hang gadoh kecik kecik ja . Malas nak bgtau depa . Biaq depa tau sendiri . Masalah kawan aku yang Anes ni pun tak settle lagi . Percaya dak , aku selesaikan dua masalah dalam masa satu hari , tapi masalah aku 3 hari pun tak settle . Wooo . Damn good ! Aku lebih suka kawan aku happy , so aku akan happy . 

WellThat's good baby! You are my dream that I never could have you!

So , leave me behind . You'll never know what I want to :)