LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
19.5.12,3:24 PM
Trying to be perfect :)



Sorry kepada yang berkenaan sebab ego qira tinggi dan susah nak kawal . Qira janji tak buad dah . Sorry sesangat . Tak sangka boleh jadi macam ni . Hopefully , u will forgive me . qira tak mengaku qira single . qira just tulis SINGLE AND NOT AVAILABLE because only available to you  :')

Sedang cuba untuk memahami ♥

Saya sayang sangat sangat dekat awak . Tolonglahh jangan macam ni . Promise me that you will be okay ? Please promis me ! U are mine . Please ! Cuba lawan sakit tu . qira janji qira jaga dia . qira sayang dia . Kata nak kawen dengan qira :) . mesti dia boleh lawan kan sakit tu ?

PROMISE ME THAT U WILL BE OKAY :') PLEASE . TAK NAK KEHILANGAN DIA DAH

Menyesal sebab pentingkan ego aku . Jangan cakap benda mengarut please . Bear tu qira jaga elok elok . qira takkan buang . qira sayang bear tu . bear tu dah basah sebab tiap tiap hari qira nangis atas bear tu . Tak kesian ka kat bear tu ? Jadi mangsa tempat menangis ? Tolong la jangan macam ni . Please . 

Lastly nak cakap kepada sesapa yang baca ni :) especially , kepada insan yang bernama LELAKI ♥  Jangan mengaku SINGLE bila kamu sedang IN A RELATIONSHIP . Saya sungguh benci dengan perangai LELAKI yang sebegitu . Terima kasih :)




Doakan dia selamat . Aku sayang dia ♥
Assalamualaikum :)