LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
26.7.12,10:18 PM
Hai.



Well hello. Saye syaqira yang dikenali sebagai QIRA ingin membuat pengumuman yang TRIAL lagi seminggu der. Ketaq lutut aih. Hm. Insyaallah aku boleh buad laaa. Well, aku sekarang tak kapel nak dekat sebulan jugak la. Aku miss dia. Hm. Tkpa. aku akan cuba lupakan dia. lepas PMR, aku akan kapel. Sapa yg mintak, aku terima jaa. Aku tak mau ingat kat dia. Aku dah serik. FIRST LOVE YANG AKU TAK PATUT PERCAYA. 

So, bulan puasa ni aku fikir takmau la mencarut mencarut ni. Aku janji aku akan ubah perangai aku. Aku akan ubah pelan pelan. Aku tak kesah orang nak cakap aku ni over, pulun, gedik, or etc. Aku takmau cari gaduh. Kalau hampa nk gaduh. Cari org lain please. aku dah janji dengan mak aku. Aku akan dapat result yg elok untuk PMR. So, no wonder la aku kurang bergaduh or mencarut sekarang ye :) 

ILOVEYOUANDITSTRUE :)