LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
28.7.12,6:40 PM
Kesayangan :3



Hai hello world :3 Today i want to talk about my CRUSH. haha. Malam tu dia text aku. Tak cakap apa pun, cuma wish GUD LUCK FOR YOUR PMR TRIAL ja. Tapi, bagi aku tu satu ucapan yang tersangatlah berharga. Percaya dak, dalam aku dok baca mcg tu. aku boleh menangis. haha. Mak aku cakap aku gila sebab menangis dan gelak dalam masa yang sama -.-'  Okay. Esok pagi aku kena bangun awal. Mak aku suruh aku masak pagi besok. Takpaaa. Aku nekad nak belajar masak. Nanti boleh masak kat CRUSH aku :3

ILOVEYOUANDITSTRUE <3