LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
2.8.12,8:49 PM
*PMR

Hai hello world. Disini saya ingin menyatakan yang saya sayang kamu bangat ! Sapa ? Kamu yg baca ni la. Haha. Actually, aku happy sebab aku dengan dia dah macam dulu cuma tak semesra dulu. dan aku bgtau siap siap. Aku dengan dia tadak apa apa ya sekarang. Kecuali kalau dia mintak kapel dekat aku la. KALAU JA!. Huhh. Aku ni DOUBLE S ja rasanya. Sebab aku rasa, dia tadak perasaa kat aku la. Sebab dia mcm tak berminat ja. Tapi, syg aku kat dia takkan pernah hilang. Entah kenapa aku tergilakan dia. Btw, cemana nk tunjuk syg kita kat dia? Aku sayang dia , cuma aku malu ja dengan diaaa. Tapi, aku rasa mcm aku ni mcm desperate terok ja kat dia. 

Aku taktau laa. Sepatutnya dia kena buad mcm ni kat aku, tp aku pulak buad. Aku tak reti la tunjuk ego aku kat org. Kalau aku syg, mmg aku syg. Tak boleh nk dalih dalih dah. Tapi dia. Nevermind la. Kalau dia takdak perasaan kat aku takpa, aku redha ja. Asalkan dia masih kawan aku. Bestfriend forever :) Heyy. I love you so much damnnnn ! hope u know :D
Ehemmm. Changeeeeeeeeeeeeeeee ! Pmr !
Pmr! Tolong jangan semakkan kepala hotak aku. Kepala hotak aku dah penuh dengan masalah ni. Hm. 
Trial lagi 2 hari. aku akan study elok elok dan bg dapat STRAIGHT A's ! AMinnnnnnnnnnnnnnnnnn !