LΣ QIWΔΔ

FACEBOOK TWITTER SEC FACEBOOK
4.8.12,4:49 AM
Salam 1 Malaysia :D

Heyy everyone. Actually, blog aku ni bagai diari untuk aku. Sebab tak ramai and aku rasa dah takdak orang bukak blog aku. So, aku takmau heboh dah link blog aku sebab aku boleh simpan byk rahsia dalam ni. Well, dia cakap dia suruh aku cari BF yang suka jumpa parents aku. Entah kenapa dia cakap mcm tu, aku jd mcm, ''Apesal la hg tak nampak aku?'' ''Adakah aku ni bayang bayang bagi hg!!''. Yaaa. Dia langsung tak rasa apa yang aku rasa, mungkin betol la kata mak aku, dia tak sayang aku, cuma aku ja over dengan dia. 
Takpaaa. Lepasni aku tak over dah dengan dia. Walaupun hati aku berat takmau text dia dah, tp aku pun rasa malu jugak terhegeh hegeh kat orang yg takmau kat kita. No wonder la haritu dia tak text aku lama. Bila teringat balek kisah kisah yang masa pi tesco tu. Aku rasa mcm aku la ANGEL yang PALING BERUNTUNG kat dunia ni. Tapi apa boleh buad, kisah silam. Dunia berputar ke hadapan, jadi aku kena fikir masa hadapan. 
Actually, bukan nak berlagak show off bagai semua, tapi ada jugak lelaki yang mintak kapel dengan aku, tapi aku takmau. Aku sayang dia sangat sangat. Mak aku kata aku dah meroyan dah dengan dia. Aku mengaku, aku memang suka start mcg dulu dengan dia, aku yg dok cakap aku sayang dia or mungkin dia tak percaya yg aku sungguh sungguh syg dia. Aku mmg tak reti nk tunjuk kat org yg aku syg dia. Tp, aku rasa ni dah cukup dah. Aku takmau dicop sebagai BUDAK SYOK SENDIRI. Biarlaa aku simpan perasaan ni sampai mati. Mungkin dia hanya layak jd Bff aku ja.
Dia tu dah banyak peminat, aku takot nanti dia tersangkut dekat salah satu tu then dia lupa kat aku. Yang tu paling aku takot sekali. Aku takmau kecewa dah. Biarlahh kita ada hubungan sebagai BFF ja. BFF lebih kekal lama berbanding kapel kan. Hmm. I love you :')